Dante :: Cafe & Restaurant Timisoara
Cafenea, restaurant si catering in zona Lipovei din Timisoara
Restaurant si cafenea
Dante este un local deschis recent in Timisoara, in zona Lipovei, la intrare in zona rezidentiala Dumbravita. Cafeneaua si restaurantul ii asteapta pe aceia dintre dumneavoastra care doresc sa serveasca o masa gustoasa sau o cafea intr-un ambient foarte prietenos si frumos amenajat.

Este un restaurant cu specific international, servindu-si clientii cu cele mai gustoase meniuri de paste, fripturi, ciorbe, garnituri diverse, deserturi delicioase si multe alte mancaruri pe gustul oricui. Veti fi mai mult decat incantati, atat de meniul extraordinar si de ambientul special, cat si de ospitalitatea personalului.

Evenimente cu stil
O intalnire de afaceri poate fi un succes intr-un mediu in care aveti la dispozitie toate conditiile: de la internet wireless, aer conditionat, servicii impecabile, ospatalitatea si promptitudinea personalului, pana la ambientul cald care inspira incredere si rafinament.

In plus restaurantul nostru, cu o capacitate de 55 locuri este la dispozitia clientilor care isi doresc sa petreaca aici evenimnete de neuitat: petreceri tematice, aniversari, botezuri, nunti restranse, dineuri. Personalul nostru calificat, bucataria delicioasa, rafinamentul si eleganta localului vor fi garantii ale reusitei oricarui eveniment petrecut la Dante!

Catering pentru firme
Inca de la deschidere, Restaurantul Dante a atras prin meniul savuros dar accesibil o serie de clienti fideli care servesc dejunul, pranzul sau cina la noi.

Ne-am hotarat astfel sa oferim clientilor nostri (firme) serviciul de catering. Astfel, cei care isi doresc sa serveasca in ficare zi sau saptamana un meniu gustos, savuros, satios si la un pret foarte bun, din bucataria internationala, sunt asteptati sa ne contacteze pentru a ne deveni clienti fideli.